Toebehoren << Page 1 of 1 >>
<< Page 1 of 1 >>

De juiste accessoires voor uw magneetsieraden

U hebt de perfecte sieraden al gevonden, maar hebt toch bijpassende accessoires voor magneetsieraden nodig? In onze shop vindt u onder andere magnetische verlengkettinkjes, magnetische kettingsluitingen en praktische gereedschappen die u kunt gebruiken om middenstukken aan armbanden te bevestigen of om ring-opzetstukken op basisringen te monteren.

Praktische magneethangers

U bezit al enkele favoriete sieraden die u graag in het dagelijks leven draagt, maar die helaas geen magnetische kracht hebben? In dit geval bieden wij in onze shop magneethangers, waarmee u bestaande sieraden nog achteraf met magnetische kracht kunt uitrusten. Zo heeft u de mogelijkheid om aan de door u gekoesterde sieraden eenvoudig de kracht van magneten te geven, zodat u ze in de toekomst nog meer zult waarderen.

Bestel de accessoires voor uw magneetsieraden handig online

Wanneer u nog niet over de juiste accessoires voor magneetsieraden beschikt, hoeft u niet uitgebreid op zoektocht te gaan in de plaatselijke winkels. In plaats daarvan vindt u in de ENERGETIX webshop precies wat u nodig heeft om uw sieradendoos te perfectioneren. De sluitingen en verlengkettinkjes voor magneetsieraden en de magneethangers uit ons assortiment worden allemaal gekenmerkt door speciaal geselecteerde materialen en een zorgvuldige afwerking, zodat u zo lang mogelijk van uw ENERGETIX magneetsieraden kunt blijven genieten.