Ringen << Page 1 of 1 >>
<< Page 1 of 1 >>

Magneetringen voor elke smaak

Wanneer u uzelf graag met indrukwekkende ringen tooit of deze wilt weggeven aan een dierbare persoon, dan bent u hier bij ENERGETIX helemaal aan het juiste adres. We bieden een uitgebreid assortiment aan ringen in verschillende kleuren en designs. Naast klassieke complete ringen, bevat ons assortiment ook ringen die u persoonlijk kunt samenstellen. Het enige wat u nodig heeft, is een basisring en een bijpassend ring-opzetstuk. Ook als u op zoek bent naar een elastische Flexi-ring, vindt u in onze shop zeker het goede product.

Grote keuze uit magneetringen bij ENERGETIX

Vanzelfsprekend heeft u de keuze tussen magneetringen in verschillende maten en kleuren: van zilver tot geelgoud en roségoud tot tweekleurig. Sommige modellen zijn ook bezet met fijne parels of steentjes. Er is niets mis met het meteen bestellen van meerdere magneetringen tegelijk en bijvoorbeeld met het dragen van twee identieke ringen aan één vinger. De combinatie van twee of meer verschillende ringen is ook erg in de mode. Welke variant u ook kiest, elke ring uit het ENERGETIX assortiment bevat een magneet die van de sieraden tevens een trendy wellness accessoire maakt. Om deze reden zijn ENERGETIX magneetsieraden ook uiterst geschikt als geschenk – bijvoorbeeld voor uw vriendin, moeder of dochter.

Hoge kwaliteit, geweldige designs

Damessieraden van ENERGETIX overtuigen altijd door hun eersteklas kwaliteit en geweldige, persoonlijke designs. Overtuig u meteen zelf en bestel vandaag nog in onze shop kwalitatief hoogwaardige en visueel aantrekkelijke ENERGETIX magneetsieraden. Naast magneetringen, vindt u hier vanzelfsprekend ook armbanden, voetsieraden, horloges en nog veel meer.